Συστήματα Στήριξης

[ssba-buttons]

Η ΥΔΡΟΠΛΑΝ Α.Ε.  σε συνεργασία με την  Γερμανική εταιρεία MÜPRO , προσφέρει στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένα συστήματα στήριξης για ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις για κάθε εφαρμογή  και εγκαταστάσεις βαρέως τύπου ειδικών προδιαγραφών όπως π.χ. για βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η MÜPRO είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος, διεθνής όμιλος εταιρειών με θυγατρικές και συνεργάτες πωλήσεων σε όλο τον κόσμο που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας. Διαθέτουμε επίσης πολυετή τεχνογνωσία σε ειδικούς τομείς όπως χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, σήραγγες και άλλες βαρέως τύπου εφαρμογές. Η MÜPRO Maritim επίσης ειδικεύεται στην τεχνολογία συστημάτων στήριξης για τη ναυπηγική βιομηχανία.

fastening-img1
fastening-img2

Η MÜPRO προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων για ολοκληρωμένο σύστημα στήριξης με στηρίγματα σωλήνων για κάθε εφαρμογή – είτε πρόκειται για πλαστικούς σωλήνες είτε για σωλήνες θέρμανσης – κλιματισμού, για σωλήνες βαρέως τύπου, για συστήματα πυρόσβεσης, σωλήνες με σπειροειδή ραφή για δίκτυα αεραγωγών ή σωλήνες που πρέπει να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης σε συνδυασμό με ράγες , προβόλους , κατασκευές πλαισίων στήριξης, οδηγούς ολίσθησης, γλύστρες, σήμανση σωληνώσεων κτλ., προσφέρει τη σωστή λύση για κάθε εφαρμογή. Τα υλικά είναι κατασκευασμένα από προγαλβανισμένο, ηλεκτρογαλβανισμένο, γαλβανισμένο εν θερμώ  και ανοξείδωτο χάλυβα 304 (V2A) και 316 (V4A). Οι έλεγχοι δοκιμών θορύβου ή πυρκαγιάς, καθώς και οι πιστοποιήσεις  VdS, UL και FM για ειδικούς τομείς, εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων για κάθε εφαρμογή με υλικά υψηλών τεχνικών προδιαγραφών για έργα με υψηλές απαιτήσεις.

Στηρίγματα Σωλήνων για κάθε εφαρμογή

fastening-pipes-blog-1
fastening-pipes-blog-1
[ssba-buttons]
fastening-cat-blog-1

Μονομερή Στηρίγματα

Μονομερή στηρίγματα για γρήγορη εγκατάσταση χάρη στην μία βίδα σύσφιξης. Με μαύρο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με πράσινη λωρίδα σήμανσης (έως 18 Db) ή λευκό (έως 18 Db), με μονό σπείρωμα σύνδεσης Μ8 ή διπλό Μ8/Μ10. 

fastening-cat-blog-2

EURO-QUICK® type EXP

Διμερή στηρίγματα EURO-QUICK® type EXP με μαύρο ηχοαπορροφητικό λάστιχο, με μονό σπείρωμα σύνδεσης Μ8 ή διπλό Μ8/Μ10 και μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 2.600 N, για διατομή σωλήνων έως Φ222 mm.

fastening-cat-blog-3

Optimal

Διμερή στηρίγματα OPTIMAL με εύκολο και γρήγορο κούμπωμα, με μαύρο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με πράσινη λωρίδα σήμανσης (έως 18 Db), με μονό σπείρωμα σύνδεσης Μ8 ή διπλό Μ8/Μ10 και μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 2.696 N, για διατομή σωλήνων έως Φ168 mm.

fastening-cat-blog-4

Single bossed clamp JUNIOR

Διμερή στηρίγματα Single bossed clamp JUNIOR, με μαύρο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με πράσινη λωρίδα σήμανσης (έως 18 Db), με διπλό σπείρωμα σύνδεσης Μ8/Μ10 και μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 2.500 N, για διατομή σωλήνων έως Φ169 mm.

fastening-cat-blog-5

DUO

Διμερή στηρίγματα DUO με εύκολο και γρήγορο κούμπωμα, με μαύρο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με πράσινη λωρίδα σήμανσης (έως 18 Db), με διπλό σπείρωμα σύνδεσης Μ8/Μ10 και μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 1.000 N, για διατομή σωλήνων έως Φ118 mm.

fastening-cat-blog-6

Single bossed clamp

Διμερή στηρίγματα με ή χωρίς λάστιχο Single bossed clamp, με διπλό σπείρωμα σύνδεσης Μ8/Μ10, Μ10/Μ12 ή τριπλό Μ12/Μ16/ ½” αλλά και μονό σπείρωμα σύνδεσης, ½”, ¾”. Είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις χωρίς λάστιχο και με μαύρο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με κίτρινη λωρίδα σήμανσης (έως 22 Db). Επίσης με μπλε λωρίδα σήμανσης (έως 16,5 Db) με πιστοποίηση πυραντοχής κατηγορίας B1 κατά DIN 4102 και με κόκκινο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® (έως 24 Db) ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες έως +200 °C. Με μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 5.300 N, για διατομή σωλήνων έως Φ232 mm. Κατασκευασμένα από προγαλβανισμένο χάλυβα αλλά και από ανοξείδωτο χάλυβα 304 (V2A) και 316 (V4A).

fastening-cat-blog-7

Single bossed clamp, heavy-duty

Διμερή στηρίγματα Single bossed clamp, heavy-duty με μονό σπείρωμα σύνδεσης Μ8, Μ10, Μ12 ή τριπλό Μ12/Μ16/ ½” ET, Μ12/Μ16/ ½” IT, Μ12/Μ16/ 1” IT. Είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις χωρίς λάστιχο, με μαύρο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με κίτρινη λωρίδα σήμανσης (έως 22 Db) και με κόκκινο ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® (έως 24 Db) ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες έως +200 °C. Με μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 17.000 N, για διατομή σωλήνων έως Φ636 mm. Κατασκευασμένα από προγαλβανισμένο χάλυβα, από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα αλλά και από ανοξείδωτο χάλυβα 304 (V2A) και 316 (V4A).

fastening-cat-blog-8

Single bossed clamp JUNIOR

Μονομερή ή διμερή στηρίγματα αεραγωγών Suspension clamps. Είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις χωρίς λάστιχο ή με ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με κίτρινη λωρίδα σήμανσης (έως 18 Db), με μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 9.066 N, για διατομή σωλήνων έως Φ1.250 mm. Επίσης διμερή στηρίγματα αεραγωγών Duct clamps με ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® με πορτοκαλί λωρίδα σήμανσης (έως 18 Db) και διπλό σπείρωμα σύνδεσης Μ8/Μ10), με μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 1.200 N, για διατομή σωλήνων έως Φ800 mm.

fastening-cat-blog-9

Slide Clamps

Διμερή στηρίγματα Slide clamps με ηχοαπορροφητικό λάστιχο DÄMMGULAST® Compound, ειδικά σχεδιασμένο για ομαλή και αθόρυβη ολίσθηση των πλαστικών σωλήνων, με μέγιστο συνιστώμενο φορτίο ανάλογα την διατομή και έως 2.320 N, για διατομή σωλήνων έως Φ110 mm.

fastening-cat-blog-10

Στηρίγματα Πυρόσβεσης

Στηρίγματα για δίκτυα πυρόσβεσης και καταιονητήρων (sprinkler). Διαθέσιμες προτάσεις με συμμόρφωση με το Manufacturers Standardization Society MSS-SP-58 και MSS-SP-69 (Τύπος 10) και πιστοποιήσεις VdS, FM, και UL.

fastening-cat-blog-11

Στηρίγματα με κοχύλι μόνωσης

Στηρίγματα με κοχύλι μόνωσης, κατάλληλα για εγκαταστάσεις εξαερισμού, κλιματισμού, θέρμανσης, ψύξης καθώς και για σωλήνες ζεστού και κρύου νερού. Προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση με αυστηρή αποφυγή γεφυρών θερμοκρασίας σε ψυχρούς αγωγούς και αξιόπιστο φράγμα διάχυσης υδρατμών. Ποικιλία προτάσεων με μεγάλο ευρος θερμοκρασιών και συντελεστή θερμικής διαπερατότητας, με πιστοιήσεις πυραντοχής Euroclass E κατά DIN EN 13501-1:2007 ή A, B, B2 κατά DIN  4102.

fastening-cat-blog-12

Στηρίγματα για ειδικές εγκαταστάσεις

Στηρίγματα για ειδικές εγκαταστάσεις με αυστηρές ααπαιτήσεις. Για δίκτυα με ολίσθηση ή και ανάγκη πάκτωσης, για βιομηχανικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών κτλ. Διαθέσιμη η ειδική πλήρης σειρά προϊόντων για συστήματα υποστήριξης MÜPRO Maritim σχεδιασμένα για εφαρμογές στην ναυπηγική βιομηχανία

Ολοκληρωμένα Συστήματα Στήριξης

fastening-systems-img-big
 • Αντικραδασμική – Ηχοαπορροφητική προστασία

  Αντικραδασμική – Ηχοαπορροφητική  προστασία. Ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα αντικραδασμικής προστασίας και ηχοπροστασίας, σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 4109 και VDI 4100, για εγκαταστάσεις σωλήνων νερού ή αεραγωγών είτε για ένα συγκρότημα όπως ένας λέβητας, μία αντλία ή μία συσκευή κλιματισμού και εξαερισμού. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται επίσης από την καταλληλότητά τους για διαφορετικές ζώνες θερμοκρασίας. Με μεγάλη ποικιλία για εφαρμογές με δίκτυα ή μηχανήματα με έδραση, πάκτωση αλλά και ανάρτηση.

 • Συστήματα ραγών και εξαρτημάτων MÜPRO MPC

  Ολοκληρωμένα συστήματα ραγών και εξαρτημάτων σε διαφορετικά μεγέθη προφίλ MÜPRO MPC, για την στήριξη σωληνώσεων, αεραγωγών και μηχανημάτων, ιδανικά για την υλοποίηση περίπλοκων κατασκευών στήριξης. Διαθέσιμα προφίλ  MPC 27/18, 28/30, 38/24, 38/40, 39/52, 40/60 και 40/80 σε μονά κανάλια. Αντίστοιχες διατομές σε διπλά κανάλια είναι MPC 38/48, 38/80, 40/120. Επίσης τυποποιημένα μήκη ραγών είναι τα 2 m, 3,04 m, 4 m και 6 m. Το αρθρωτό σύστημα ραγών και εξαρτημάτων, επιτρέπει στα προφίλ να προσαρμόζονται απόλυτα ανάλογα με το εν λόγω εργοτάξιο. Μπορούν επίσης να παρέχονται σε διαφορετικά υλικά και ποιότητα επιφανειών, τα οποία εγγυώνται βέλτιστη ανθεκτικότητα σε διαφορετικές εφαρμογές, όπως σε παράκτιες περιοχές ή άλλες διαβρωτικές ατμόσφαιρες. Διατίθεται σε γαλβανιζέ, γαλβανισμένα εν θερμώ και ανοξείδωτα 304 (V2A) ή 316 (V4A).

 • Συστήματα ραγών και εξαρτημάτων MÜPRO MPR

  Ολοκληρωμένα συστήματα ραγών και εξαρτημάτων σε διαφορετικά μεγέθη προφίλ MÜPRO MPR, για την στήριξη σωληνώσεων, αεραγωγών και μηχανημάτων, ιδανικά για την υλοποίηση περίπλοκων κατασκευών στήριξης. Διαθέσιμα προφίλ  MPR 41/21, 41/41 και 41/62 σε μονά κανάλια. Αντίστοιχες διατομές σε διπλά κανάλια είναι MPR 41/42, 41/82 και 41/124. Επίσης τυποποιημένα μήκη ραγών είναι τα 2 m, 3,04 m και 6 m. Το αρθρωτό σύστημα ραγών και εξαρτημάτων, επιτρέπει στα προφίλ να προσαρμόζονται απόλυτα ανάλογα με το εν λόγω εργοτάξιο. Μπορούν επίσης να παρέχονται σε διαφορετικά υλικά και ποιότητα επιφανειών, τα οποία εγγυώνται βέλτιστη ανθεκτικότητα σε διαφορετικές εφαρμογές, όπως σε παράκτιες περιοχές ή άλλες διαβρωτικές ατμόσφαιρες. Διατίθεται σε γαλβανιζέ, γαλβανισμένα εν θερμώ και ανοξείδωτα 304 (V2A) ή 316 (V4A).

 • Συστήματα πάκτωσης ή ολίσθησης.

  Συστήματα πάκτωσης ή ολίσθησης. Ολοκληρωμένα συστήματα στήριξης για δίκτυα με μεταβαλλόμενη θερμοκρασία ρευστού. Τα συστήματα ολίσθησης μπορούν να αντισταθμίσουν την διαμήκη διαστολή των σωλήνων αυτών  και αντίστοιχα τα συστήματα πάκτωσης είναι ικανά να αντισταθούν σε αυτές τις δυνάμεις.

 • Στήριξη σωλήνων βαρέως τύπου.

  Στήριξη σωλήνων βαρέως τύπου. Στηρίγματα σωλήνων για βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και με βάση τις προτιμήσεις του πελάτη ως προς τα υλικά και τις ιδιότητες της επιφάνειάς τους. Το εργοστάσιο MUPRO προσφέρει συστήματα στήριξης και ολίσθησης δικτύων σωλήνων βαρέως τύπου για βιομηχανικές κατασκευές με μονό ή διπλό στήριγμα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Εκτός από τα εν θερμώ γαλβανισμένα, προσφέρονται επίσης ανοξείδωτα ή και με επίστρωση ασταριού. Με προτάσεις για πάχη μόνωσης έως  και 140 mm με ή χωρίς δυνατότητα ρύθμισης καθ’ ύψος. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης ειδικό σύστημα για σύνδεση με μεταλλικές κατασκευές χωρίς διάτρηση ή συγκόλληση. Διατίθεται και με συρόμενη πλάκα πολυαμιδίου κατόπιν παραγγελίας.

 • Αρθρωτό σύστημα MPT

  Αρθρωτό σύστημα MPT, με προφίλ και εξαρτήματα βαρέως τύπου για κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το αρθρωτό σύστημα στήριξης MPT κλείνει το χάσμα μεταξύ των δομών στήριξης από την καθιερωμένη σειρά καναλιών στήριξης MPC/MPR και της συμβατικής κατασκευής από χάλυβα. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το διαμορφωμένο συνεχές αυλάκι και την πλούσια γκάμα εξαρτημάτων σύνδεσης του συστήματος. Διατίθενται σε γαλβανισμένα εν θερμώ με την διασφάλιση ότι τα προφιλ και τα εξαρτήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέσιμα προφίλ Q50 (50x100 mm), Q80 (80x80 mm) και Q100 (100x100 mm)

Αντικραδασμική – Ηχοαπορροφητική  προστασία. Ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα αντικραδασμικής προστασίας και ηχοπροστασίας, σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 4109 και VDI 4100, για εγκαταστάσεις σωλήνων νερού ή αεραγωγών είτε για ένα συγκρότημα όπως ένας λέβητας, μία αντλία ή μία συσκευή κλιματισμού και εξαερισμού. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται επίσης από την καταλληλότητά τους για διαφορετικές ζώνες θερμοκρασίας. Με μεγάλη ποικιλία για εφαρμογές με δίκτυα ή μηχανήματα με έδραση, πάκτωση αλλά και ανάρτηση.

Ολοκληρωμένα συστήματα ραγών και εξαρτημάτων σε διαφορετικά μεγέθη προφίλ MÜPRO MPC, για την στήριξη σωληνώσεων, αεραγωγών και μηχανημάτων, ιδανικά για την υλοποίηση περίπλοκων κατασκευών στήριξης. Διαθέσιμα προφίλ  MPC 27/18, 28/30, 38/24, 38/40, 39/52, 40/60 και 40/80 σε μονά κανάλια. Αντίστοιχες διατομές σε διπλά κανάλια είναι MPC 38/48, 38/80, 40/120. Επίσης τυποποιημένα μήκη ραγών είναι τα 2 m, 3,04 m, 4 m και 6 m. Το αρθρωτό σύστημα ραγών και εξαρτημάτων, επιτρέπει στα προφίλ να προσαρμόζονται απόλυτα ανάλογα με το εν λόγω εργοτάξιο. Μπορούν επίσης να παρέχονται σε διαφορετικά υλικά και ποιότητα επιφανειών, τα οποία εγγυώνται βέλτιστη ανθεκτικότητα σε διαφορετικές εφαρμογές, όπως σε παράκτιες περιοχές ή άλλες διαβρωτικές ατμόσφαιρες. Διατίθεται σε γαλβανιζέ, γαλβανισμένα εν θερμώ και ανοξείδωτα 304 (V2A) ή 316 (V4A).

Ολοκληρωμένα συστήματα ραγών και εξαρτημάτων σε διαφορετικά μεγέθη προφίλ MÜPRO MPR, για την στήριξη σωληνώσεων, αεραγωγών και μηχανημάτων, ιδανικά για την υλοποίηση περίπλοκων κατασκευών στήριξης. Διαθέσιμα προφίλ  MPR 41/21, 41/41 και 41/62 σε μονά κανάλια. Αντίστοιχες διατομές σε διπλά κανάλια είναι MPR 41/42, 41/82 και 41/124. Επίσης τυποποιημένα μήκη ραγών είναι τα 2 m, 3,04 m και 6 m. Το αρθρωτό σύστημα ραγών και εξαρτημάτων, επιτρέπει στα προφίλ να προσαρμόζονται απόλυτα ανάλογα με το εν λόγω εργοτάξιο. Μπορούν επίσης να παρέχονται σε διαφορετικά υλικά και ποιότητα επιφανειών, τα οποία εγγυώνται βέλτιστη ανθεκτικότητα σε διαφορετικές εφαρμογές, όπως σε παράκτιες περιοχές ή άλλες διαβρωτικές ατμόσφαιρες. Διατίθεται σε γαλβανιζέ, γαλβανισμένα εν θερμώ και ανοξείδωτα 304 (V2A) ή 316 (V4A).

Συστήματα πάκτωσης ή ολίσθησης. Ολοκληρωμένα συστήματα στήριξης για δίκτυα με μεταβαλλόμενη θερμοκρασία ρευστού. Τα συστήματα ολίσθησης μπορούν να αντισταθμίσουν την διαμήκη διαστολή των σωλήνων αυτών  και αντίστοιχα τα συστήματα πάκτωσης είναι ικανά να αντισταθούν σε αυτές τις δυνάμεις.

Στήριξη σωλήνων βαρέως τύπου. Στηρίγματα σωλήνων για βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και με βάση τις προτιμήσεις του πελάτη ως προς τα υλικά και τις ιδιότητες της επιφάνειάς τους. Το εργοστάσιο MUPRO προσφέρει συστήματα στήριξης και ολίσθησης δικτύων σωλήνων βαρέως τύπου για βιομηχανικές κατασκευές με μονό ή διπλό στήριγμα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Εκτός από τα εν θερμώ γαλβανισμένα, προσφέρονται επίσης ανοξείδωτα ή και με επίστρωση ασταριού. Με προτάσεις για πάχη μόνωσης έως  και 140 mm με ή χωρίς δυνατότητα ρύθμισης καθ’ ύψος. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης ειδικό σύστημα για σύνδεση με μεταλλικές κατασκευές χωρίς διάτρηση ή συγκόλληση. Διατίθεται και με συρόμενη πλάκα πολυαμιδίου κατόπιν παραγγελίας.

Αρθρωτό σύστημα MPT, με προφίλ και εξαρτήματα βαρέως τύπου για κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το αρθρωτό σύστημα στήριξης MPT κλείνει το χάσμα μεταξύ των δομών στήριξης από την καθιερωμένη σειρά καναλιών στήριξης MPC/MPR και της συμβατικής κατασκευής από χάλυβα. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το διαμορφωμένο συνεχές αυλάκι και την πλούσια γκάμα εξαρτημάτων σύνδεσης του συστήματος. Διατίθενται σε γαλβανισμένα εν θερμώ με την διασφάλιση ότι τα προφιλ και τα εξαρτήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέσιμα προφίλ Q50 (50x100 mm), Q80 (80x80 mm) και Q100 (100x100 mm)

Τα προϊόντα της εταιρείας MÜPRO χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε όλο τον κόσμο και έχουν χρησιμοποιηθεί στα κάτωθι έργα:

Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών

Αστέρας Βουλιαγμένης

Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών

Αστέρας Βουλιαγμένης

Κατηγορίες Προϊόντων Συστημάτων Στήριξης

MÜPRO planning software

Η MÜPRO προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων υπολογισμού για όλες τις ανάγκες στον σχεδιασμό συστημάτων και δικτύων στήριξης.

Τα προγράμματα υπολογισμού περιλαμβάνουν:

 • Υπολογισμό προφίλ στήριξης: δομικές αναλύσεις καναλιών υποστήριξης
 • Υπολογισμός σημείου πάκτωσης: υπολογισμός σταθερών σημείων πάκτωσης για δίκτυα αγωγών
 • Βάση δεδομένων με διατομές σωλήνων, αγωγών και παραμέτρων υλικού και μόνωσης
 • Επιτρεπτά φορτία κάμψης για ντιζάκια, ντίζες και σωλήνες με σπείρωμα
 • Διαστολές σε δίκτυα αγωγών
 • Υπολογισμός φόρτισης σε συστήματα πάκτωσης PHONOLYT®
 • Φορτία σε βύσματα αγκύρωσης των προβόλων στήριξης
 • Μήκη και επιτρεπόμενο φορτίο για ντιζάκια σε οδηγούς ολίσθησης

Download

Software MP Designer 3D

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MP Designer 3D για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα τρισδιάστατες κατασκευαστικές λεπτομέρειες στήριξης  με προϊόντα MÜPRO και να τις εισαγάγετε στο σύστημά σας σε μορφή CAD ή PDF.

Download